Nokta.


Kırmızı bir ışık vurdu yüzüme gecenin karanlığından fırlayıp gelen ,siren sesleri kulağımı rahatsız ediyordu. Pişmanlıklar çok yaşadım bilirim ne demek olduğunu. O yüzden pek umudum yoktu yapabileceğim birşeyde , sonun yavaaş yavaş gelmesini beklemekten başka..
Bir ilişkide aldatan taraf sonuna kadar haksızdır doğru. Ama geçmişi tamamen silerek yaşanmış bütün güzelliklere anılara saygısızlık etmek midir haklılık ?
Şuan elime kalemi almamdaki amaç pişmanlığımı üzgünlüğümü satırlara dökerek rahatlamak değil ha. Evet, ben üzülüyorum ama herşeye ragmen senin yitirdiğin anlayamadığın bazı duyguları hala sol yanımda taşıdığım için üzülüyorum. Bazen kızıyorum kendime ama sonra hemen affediyorum ,egoistim ya hani..
Sadece profilinde resimleri konuşmaları gördüğümde bile yüzümdeki tebessüm hiç kaybolmuyor, kaldı ki dahasını bilsem gülmekten alıkoyamam kendimi. Yazık..
Kendini avutmanın daha akıllıca bir yolu vardır bence kaslı 2 gavurun resimlerine bakarak böylesi bize gelmez demekten başka. Büyüdüğünde sende gülüceksin kendine ama olsun eğlen şimdilerde en güzel yaşındasın..
Geriye dönüp baktıgımda sende hala benden birşeyler olduğunu görebiliyorum. Zor değil bu. Günlük konuşmalarında dahi kullandığın bazı kelimeleri 6 ay önce bilmediğini de biliyorum. Ama çevreye farklı görünmek niye onu anlayamıyorum işte.
Belki ben suçluyum ama aynanın karşısına geçtiğimde kendime yalan söylemiyorum. O yüzden sende aynanın karşısına geçtiğinde onu unuttum deme sakın..

Bizim masalımızın da böyle bitti işte ,o gecenin korkunç karanlığında..

Yorumlar

Popüler Yayınlar